Info

Drljača i Bekrić posjetili općinu Breza

 

03.10.2017 19:13
Slika
 

Ministar rada i socijalne politike u Vladi FBiH Vesko Drljača i direktor federalne Agencije za privatizaciju Amer Bekrić, danas su boravili u radnoj posjeti općini Breza. U razgovoru sa načelnikom Munibom Zaimovićem, ministar Drljača je akcentirao potrebu za direktnom komunikacijom i naglasio spremnost Ministarstva da pomogne efikasnijem funkcionisanju lokalne zajednice.

Zaimović je izrazio zahvalnost Drljači i Bekriću na iskazanom visokom stepenu razumijevanja za problematiku rada lokalne samouprave.

„Ovo je početak saradnje, simboličan način da kažemo općini Breza kako nije zaboravljena. Očekujemo da će u narednom periodu, od Općine doći određene inicijative te da će im federalna Vlada i  Ministarstvo socijalne politike pružiti odgovarajuću podršku“, rekao je Drljača. Govoreno je, također, o intenziviranju aktivnosti u smjeru unapređenja saradnje općine Breza i resornog Ministarstva.

Sastanku su prisustvovali pomoćnica načelnika za finansije Meliha Beširević, savjetnik za pravne poslove Mirza Džambić i službenik federalnog Ministarstva za rad i socijalnu politiku Namik Muratović.

FOTOGALERIJA : Drljača i Bekrić razgovarali sa Zaimovićem

VIDEO : Posjeta federalnog ministra rada i socijalne politike

0 0