Info

Donacija Telemach fondacije : U prostorijama Opće biblioteke “Muhamed Kantardžić” upriličena dodjela novogodišnjih paketića

Direktorici Maji Tursunović uručena zahvalnica

22.12.2022 22:45
Slika
 
U prostorijama Opće biblioteke “Muhamed Kantardžić” 22. decembra je upriličena dodjela novogodišnjih paketića i održano druženje sa Djeda Mrazom za trideset i jedno dijete uzrasta do sedam godina s evidencije Javne ustanove Centar za socijalni rad Breza.

Nastojeći staviti osmijehe na lica najmlađih stanovnika, te podići svijest o aktuelnim potrebama ranjivih kategorija društva, paketiće za dječake i djevojčice je donirala Telemach fondacija.

U ime Centra za socijalni rad, za provođenje još jedne filantropske akcije, direktorici Telemach fondacije Maji Tursunović zahvalnicu je uručila socijalna radnica Zahida Opačin. U organizaciji podjele paketića sudjelovao je i socijalni radnik Tarik Herco.

Podjelom su obuhvaćena djeca bez jednog ili oba roditelja, djeca s invaliditetom, djeca čiji su roditelji osobe s invaliditetom i djeca iz porodica sa slabijim imovinskim statusom.

Galerija fotografija
0 0