Info

Novogodišnji prijem za direktore i predsjednike upravnih odbora javnih ustanova i preduzeća čiji je osnivač Općina Breza

 

31.12.2018 12:24
Slika
 

Općinski načelnik Munib Zaimović, sa svojim saradnicima, organizirao je novogodišnji prijem za direktore i predsjednike upravnih odbora javnih ustanova i preduzeća čiji je osnivač Općina Breza.

Konstatovano je da su predsjednici i članovi odbora aktivno sudjelovali u upravljačkoj funkciji preduzeća i ustanova što je, uz zalaganje direktora i svih uposlenika, rezultiralo pozitivnim poslovanjem institucija.

Načelnik Zaimović je goste upoznao sa donošenjem Budžeta za 2019. godinu kroz koji je predviđena značajna podrška radu institucija, a naglasio je i važnost usvajanja Strategije razvoja čija realizacija će dati veliki doprinos unapređenju poslovanja javnih preduzeća i ustanova.

Zaimović je izrazio nadu, da će u godini koja dolazi, biti riješena neka od pitanja koja otežavaju rad javnih preduzeća. On je posebno zahvalio direktorima i zaposlenicima koji su u ovoj godini ostvarili zapažene rezultate.

Rukovodioci javnih ustanova su naveli kako su zadovoljni veoma dobrom saradnjom s načelnikom Munibom Zaimovićem i njegovim saradnicima, uz najavu brojnih projekata u 2019. godini.

Pored načelnika Zaimovića, sa direktorima javnih preduzeća, danas su razgovarali i načelnikovi saradnici Mirza Džambić, Eldin Mustafić, Salih Hasanspahić i Meliha Beširević.

0 0