Info

Centar za socijalni rad Breza organizirao druženje za sadašnje i bivše zaposlenike te partnere i prijatelje koji su ovu ustanovu učinili veoma respektabilnom na polju socijalne i dječije zaštite

 

23.11.2023 20:57
Slika
 
U okviru projekta obilježavanja značajnih datuma iz oblasti socijalne zaštite Zeničko-dobojskog kantona, Javna ustanova “Centar za socijalni rad” (CZSR) Breza je u restoranu “B&G” 23. novembra organizirala druženje koje je okupilo sadašnje i bivše zaposlenike.

Svojim prisustvom događaj su uveličali i brojni partneri i prijatelji na lokalnom nivou koji su, kroz razne angažmane, učinili ovu ustanovu izuzetno profesionalnom i veoma respektabilnom na polju socijalne i dječije zaštite.

Direktor CZSR Breza Osman Salkić je rekao da su socijalni radnici svojim djelovanjem promicali pozitivne socijalne promjene, posebno u korist onih koji su u društvu najugroženiji. Naglasio je da ga veoma raduju svi značajni projekti postignuti zajedničkim radom. Penzionisanim radnicima CZSR Raifu Derviševiću, Neziru Dinareviću i Azri Salčinović poželio je, prije svega, dobro zdravlje i sudjelovanje u mnogim sličnim aktivnostima.

Druženju su, između ostalih, prisustvovali i pomoćnica načelnika Općine Breza Meliha Beširević, predsjedavajući Općinskog vijeća Breza Anel Rihić, komandir Policijske stanice Breza Mensur Halilović, direktorica Centra za socijalni rad Vareš Nihada Gondžo i direktor Centra za socijalni rad Visoko Kemal Mušinbegović.

Galerija fotografija
0 0