Info

Položen kamen temeljac za izgradnju mosta "6. april"

 

28.02.2018 10:40
Slika
 
Sudija Vrhovnog suda Federacije Bosne i Hercegovine Mustafa Šabić i načelnik općine Breza Munib Zaimović jučer su zajednički položili kamen temeljac na svečanom otvaranju početka radova na mostu "6. april" na rijeci Stavnji.

Ukupna vrijednost projekta, čije će troškove u potpunosti snositi sudija Šabić, je 67.860 konvertibilnih maraka. Ugovor o izvođenju radova zaključen je s firmom TERMO-BETON, dok se završetak očekuje najkasnije do 1. juna 2018. godine.  

Dobrodošlicu vijećnicima, predsjednicima političkih stranaka, organizacija civilnog društva i ostalim okupljenim građanima na skupu u povodu ozvaničenja početka radova, poželio je šef Službe za privredu Salih Hasanspahić.

"Zadovoljstvo mi je što se nalazim na skupu na kojem se zahvaljujemo našem sugrađaninu Mustafi, koji pokazuje kako se treba odnositi prema zajednici. Nadam se da će ovaj čin potaknuti ostale naše sugrađane, koji imaju mogućnosti, da nam na ovakav način uslove življenja pokušaju učiniti boljim", u svom obraćanju rekao je načelnik Zaimović.

"Ovo je bila jedna od mojih životnih želja, da se na ovaj način, zahvalim Brezi i Brezanima", izjavio je Šabić.

FOTOGALERIJA : Položen kamen temeljac za izgradnju mosta "6. april"

VIDEO : Ozvaničen početak radova na izgradnji mosta "6. april"
0 0