Info

Stonoteniseri iz Visokog, Kaknja, Tešnja i Olova na turniru osoba s invaliditetom u Brezi

Takmičenje organiziralo Udruženje za sport i rekreaciju osoba s invaliditetom

28.04.2022 21:51
Slika
 
Sudjelovanjem na turniru za osobe s invaliditetom koji je 28. aprila 2022. godine, u četiri kategorije, održan u Sportsko-rekreacionionom centru “Ahmedspahić”, stonoteniseri iz Visokog, Tešnja, Kaknja i Olova dali su doprinos obilježavanju 3. maja -  Dana otpora općine Breza.

Takmičenje je organiziralo Udruženje za sport i rekreaciju osoba s invaliditetom Breza. Turnir je otvorio Tarik Herco, predsjednik Organizacije porodica šehida i poginulih boraca, dok je u svojstvu člana Organizacionog odbora za pripremu i realizaciju Programa obilježavanja Dana otpora općine Breza otvorenju prisustvovao i Osman Salkić, direktor Javne ustanove Centar za socijalni rad.

Ibrahim Hasanspahić, predsjednik Udruženja za sport i rekreaciju osoba s invaliditetom iz Breze uputio je posebne izraze zahvalnosti svojim sportskim prijateljima iz udruženja za sport i rekreaciju invalida iz Visokog, Kaknja, Tešnja i Olova, što su uveličali obilježavanja ovog, za Brezu i njene stanovnike, datuma od neprocjenjivog značaja.

Za pomoć u organizaciji sportskog nadmetanja, organizator je uručio zahvalnicu Berzadu Ahmedspahiću, vlasniku sportsko-rekreacionog centra.

Galerija fotografija
0 0