Info

Sastanak s predsjednicima mjesnih zajednica

 

29.01.2019 11:48
Slika
 

U maloj sali općine Breza održan je sastanak predstavnika lokalne vlasti sa predsjednicima savjeta mjesnih zajednica. Sastanku su prisustvovali načelnik Munib Zaimović, šef Službe za privredu Salih Hasanspahić, državna službenica Eldina Dervišević, a razgovarano je o problemima koji su zajednički za većinu mjesnih zajednica te je naglašeno kako je svaka društvena aktivnost, usmjerena ka poboljšanju kvaliteta življenja u ovim sredinama, od velikog značaja.

Načelnik Zaimović je naglasio da će povećanje budžeta otvoriti i više prostora za realizaciju kapitalnih investicija u 2019. godini. On je dodao da je diskusija bila konstruktivna, izrazivši želju da sastanci poput ovog u budućnosti postanu još češći.

Predstavnici mjesnih zajednica na sastanku bili su: Đevad Memić (MZ Breza), Samir Selimović (MZ Sutješčica), Muhamed Lisaković (MZ Vijesolići), Mufid Botić (MZ Vardište), Salem Alić (MZ Koritnik), Safet Bašić (MZ Banjevac), Osman Kadrić (MZ Prhinje), Nijaz Smailbegović (MZ Mahala), Najil Sirotanović (MZ Slivno), Sabit Begić (MZ Župča), Azrudin Salkić (MZ Izbod) i Aida Buljetović (MZ Bukovik).

0 0