Info

U sali Općinskog vijeća : Organiziran prijem za učenike generacije osnovnih i srednjih škola

 

30.09.2020 13:54
Slika
 
Načelnik općine Breza mr. sci. Munib A. Zaimović danas je sali Općinskog vijeća organizirao prijem za učenike generacije brezanskih osnovnih i srednjih škola u školskoj 2019/2020. godini.

Poslije toplih pozdravnih riječi Zaimović je simbolične nagrade uručio Aldinu Kulagliću (Opća gimnazija “Muhsin Rizvić”), Ivoni Miočević (Mješovita srednja škola “Mehmedalija Mak Dizdar”), Amni Opačin (Osnovna škola “Safvet-beg Bašagić”) i Almi Botić (Osnovna škola “Enver Čolaković").

Prijemu su prisustvovali direktori i pomoćnici direktora pomenutih odgojno-obrazovnih ustanova Ermin Ferhatović, Mersiha Šehić, Indira Likić, Zinaida Buljetović, kao i stručni saradnik za društvene djelatnosti u općini Breza Zikret Mahmutović.

Načelnik Zaimović je naglasio da mu radost predstavlja prilika da razgovara s najboljim učenicima, istaknuvši da su oni ponos roditelja, prosvjetnih radnika, ali i cijele općine Breza te im je uputio srdačne izraze zahvalnosti što su posredstvom svojih uspjeha na najbolji način promovisali lokalnu zajednicu. 

Galerija fotografija : Prijem za učenike generacije
0 0