Obavještenja

Obavještenje o održavanju kandidacionih skupova - zborova građana u mjesnim zajednicama i podružnicama

Općinsko vijeće na sjednici održanoj 29. aprila 2021. godine donijelo Odluku o raspisivanju i održavanju izbora za članove savjeta mjesnih zajednica

04.06.2021 23:23
Slika
 
Služba za privredu
Breza, 04.06.2021. godine

Obavještavaju se građani općine Breza da je Općinsko vijeće Breza na sjednici održanoj dana 29.04.2021. godine donijelo Odluku o raspisivanju i održavanju izbora za članove savjeta mjesnih zajednica na području Općine Breza za naredni mandatni period.

Članove savjeta birači će birati neposredno tajnim glasanjem u mjestu prebivališta. Izbori će se održati dana 03.07.2021. godine (subota) u vremenu od 9 do 18 sati u svim mjesnim zajednicama. Mjesta održavanja izbora u mjesnim zajednicama će na vrijeme biti određena.

U cilju pripreme izbora za članove savjeta mjesnih zajednica održat će se kandidacioni skupovi - zborovi građana u mjesnim zajednicama i podružnicama na kojima će se utvrditi liste kandidata za članove savjeta mjesnih zajednica i mjesnih područja.

Kandidacioni skupovi po mjesnim zajednicama i mjesnim područjima održat će se po rasporedu prikazanom u dodatku obavještenja.
0 0