Info

Općinski načelnik Vedad Jusić ugostio novinare Despota Mojsilovića i Edina Čabaravdića

 

04.05.2021 13:38
Slika
 
U cilju redovnog informisanja građana o aktivnostima lokalne administracije Općinski načelnik Vedad Jusić je, tokom sastanka s glavnim urednikom i direktorom Radija Breza Despotom Mojsilovićem i Edinom Čabaravdićem, najavio da će u 2021. godini intenzivirati saradnju s lokalnom radio stanicom.

- I pored razvoja tehnologije uloga radija je nezamjenjiva, njegova je budućnost neupitna i uvijek će imati svoje slušaoce - na sastanku s novinarima Radija Breza rekao je Jusić.

Radio ove godine slavi 29. godišnjicu postojanja, lokalna medijska publika ga ubraja među najvjerodostojnije medije i sve vrijeme svog postojanja ostao je važno sredstvo u svakodnevnom objektivnom informisanju građana.

- Radio Breza je posvećen lokalnim temama, dok je u nekim naseljima često i jedini izvor informacija. Svakodnevno nas obavještava o događajima iz naše zajednice koji ne pronalaze svoje mjesto u kantonalnim i državnim medijima. Zahvaljujem svim zaposlenicima na njihovom zalaganju u kontinuiranom i kvalitetnom informisanju stanovništva – dodao je Jusić.

Na sastanku održanom 4. maja u maloj sali općine Breza, Mojsilović i Čabaravdić su Općinskom načelniku prezentirali Ponudu usluga za 2021. godinu te su dogovoreni modaliteti i pravci buduće saradnje.
0 0